Şimdi sıra sende Galatasaray

Teknik direktörlüğe Şota Arveladze’yi getirdikten sonra yaptığı flaş transferlerle şampiyonlukta iddialı bir kadro oluşturan Trabzonspor, kendisine gönül verenlerin yüzünü güldüre güldüre hedefe ilerliyor.    İkisi Avni Aker’de, ikisi deplasmanda olmak üz

Şimdi sıra sende Galatasaray
Teknik direktörlüğe Şota Arveladze’yi getirdikten sonra yaptığı flaş transferlerle şampiyonlukta iddialı bir kadro oluşturan Trabzonspor, kendisine gönül verenlerin yüzünü güldüre güldüre hedefe ilerliyor. 
 
İkisi Avni Aker’de, ikisi deplasmanda olmak üzere oynadığı 4 maçta 10 puan toplayan ve puan cetvelinde lider Fenerbahçe’nin ardından averajla ikinci sırada yer alan Trabzonspor’da Kayserim deplasmanında elde edilen galibiyetin sevinci yaşanırken, bir yandan da şimdiden hafta sonundaki Galatasaray maçı düşünülmeye başlandı.
 
Ligin ikinci haftasında Beşiktaş’ı deplasmanda mağlup eden Bordo-Mavili ekipte artık tüm hesaplar, Aslan’la oynanacak maç üzerine yapılıyor. Hedef, Beşiktaş’tan sonra Galatasaray’ı da devirip, iki büyük maçtan zaferle ayrılmanın yüksek moraliyle yola devam etmek. 
 
Karadeniz temsilcisinde bu önemli sınav öncesinde müzmin sakat Bourceanu dışında sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Bunun rahatlığı içindeki teknik direktör Şota, Galatasaray karşılaşmasına en ideal kadrosuyla çıkabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor