Şimdi sıra onlarda!

Trabzonspor'un genç yıldızları Milli Takım'da formasını giyebilmek için mücadele verecek.

Şimdi sıra onlarda!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

A Milli Takımımız yarı Antalya Belek'te toplanarak, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda 8 Haziran günü Konya BŞB. Stadı'nda Fransa ile, 11 Haziran günü ise deplasmanda İzlanda ile oynayacağı maçların hazırlıklarına başlayacak.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde A Milli Takım aday kadrosuna Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır davet edildi. Bu sezon gösterdikleri performansın meyvesini aday kadroya çağrılarak alan genç yıldız, hazırlık sürecinde Güneş'in gözüne girerek formayı kapmaya çalışacak.

Kampta iki hazırlık maçı

A Milliler, hazırlık sürecinde 30 Mayıs'da Yunanistan ile 2 Haziran'da da Özbekistan ile iki hazırlık karşılaşması oynayacak.

Ümit Milli'ye iki Trabzonlu!

Ümit Milli Takımımızın, 7 Haziran'da Arnavutluk ile ve 11 Haziran'da deplasmanda Kosova ile yapacağı 2021 U21 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçlarının aday kadrosuna Trabzonspor'dan Hüseyin Türkmen ve 1461 Trabzon'dan Abdurrahim Dursun davet edildi. Vedat İnceefe yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Ümit Milliler, 27 Mayıs'ta toplanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor