Şimdi moda Hubocan

Trabzonspor’u son haftalarda, özellikle savunma hattında yaşanan sakatlıklar sıkıntıya sokarken bu dönemde imdada Slovak oyuncu Tomas Hubocan yetişti.

Şimdi moda Hubocan
Bir ara adı neredeyse unutulmak üzere olan 32 yaşındaki savunma oyuncusu Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesiyle kendini buldu. Son 3 maçta 11'de görev yapan Hubocan, takımdaki tüm stoperlerle birlikte oynama şansı bulurken performansıyla takdir topladı.

Uğur, Durica ve Mustafa'nın sakatlıkları nedeniyle forma giyemedikleri dönemlerde savunmanın vazgeçilmezi olan Hubocan, Kasımpaşa maçında partneri Mustafa'nın sakatlanmasıyla orta saha oyuncusu Kucka ile birlikte görev yapmak zorunda kalmıştı.

Yükselen grafiğiyle Çalımbay'ı da memnun eden Hubocan'ın görev yaptığı son üç maçta Karadeniz ekibi kalesini de gole kapatarak bu alanda dikkat çekti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler