Şimdi de Kaptan Onur’a taktılar

Ulusal medya her gün Trabzonspor'a birini getiriyor birini gönderiyor

Şimdi de Kaptan Onur’a taktılar

Trabzonspor’un kalecisi Onur Kıvrak’a İngiliz ekibi Westham’ın talip olduğu yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor.


Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak yakın çevresine bu  yönde çıkan asılsız haberler nedeniyle dert yandı.

Trabzonspor’da mutlu olduğunu ifade eden Onur "Bu haberler nerden çıkıyor anlamış değilim. Ne bana nede kulübüme bu yönde bir teklif geldi. Bunlar nereden çıkıyor bende hayret ediyorum.  Ben Trabzonspor’da mutluyum. Bu takımın kaptanıyım. Bana gelen herhangi bir teklif yok. Kulübüme de bu yönde bir yazılı talep gelmedi. Biz işimize bakıyoruz. Önümüzde birbirinden zorlu maçlar var." dedi.

LİGE BAKIYORUZ

Kaptan Onur ikinci yarıda bir istikrar yakaladıklarını da sözlerine ekleyerek “Ligde 7 maçımız var. Bunlardan alacağımız en yüksek puanı almaya çalışacağız. Hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. Etap etap düşünüyoruz. Şimdi önümüzde Antalya maçı var. Ben cezam nedeniyle oynamayacağım ancak Esteban’da beni aratmaz. Bu maçı kazanarak hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor