Şikecinin avukatı bile doğruyu gördü!

Trabzonspor'un kupasının çalındığı 2010-11 sezonunda şike davasının birinci adamı Aziz Yıldırım'ın en yakınında olan isimlerden olan Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen bile bordo mavililerin bu yıl hakemler tarafından ligden koparıldığını söyledi. Dilmen Trabzons

Şikecinin avukatı bile doğruyu gördü!
Trabzonspor'un kupasının çalındığı 2010-11 sezonunda şike davasının birinci adamı Aziz Yıldırım'ın en yakınında olan isimlerden olan Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen bile bordo mavililerin bu yıl hakemler tarafından ligden koparıldığını söyledi. Dilmen Trabzonspor'un şike döneminde bile bu kadar mağdur olmadığını belirtti.
 
İşte Dilmen'in o açıklamaları;
 
"Hakemin hakemliği bırakıp bırakmayacağını bilmiyorum ama hakem skandallarının çok bariz yaşandığı bir maç oldu. Çok klasik cümleler kullanmak istemiyorum. Genel anlamda bir şeyler söylemek istiyorum. Trabzonspor, 2011'den bu yana şikeyle ilgili bir dava peşinde. 2015-16'da mağdur oldukları kadar 3 Temmuz'da olmadılar. Çok mağdur oldular. Çok açık söyleyeyim hakem hatalarıyla ligden koptular"
 
Hakem hataları...
"Hiç tartışılmayacak iki kırmızı kart var. Bir tanesi Salih Dursun'un pozisyonu, hakemi attı ya oyundan hani, bir de Cavanda'nın itmesi.... Salih'i oraya getiren bir durum var. Diğer pozisyonların hepsini tartışırım. Galatasaray'ın kazandığı penaltı da, penaltı değil, hakem hatası. Ama Türkiye'de biz dahil herkes bunu tekrarda gördü. Özerin'in ikinci kartı tekrarda faul olmadığını gördüm, hakem hatası ama yapılabilirliği olan bir hata. İlk yarıda Marin'in pozisyonu penaltı, ciddi bir hata. Erkan'ın penaltısını ise Erkan aldı. Hakan Balta'nın pozisyonunu tartışırım. O kadar çok hata var ki mahcubiyetinden zaten bir dakika uzatmayı dahi oynatmadı. Zaten 1 dakika uzatılmaz maç. Galatasaraylı oyuncular da üzülmüştür ama hoş bir kaç tanesi üçlü falan çektiriyordu, akşam görürler".
 
"Salih gibi yapardım"
"Salih en son delirdi. Ben hayatımda kırmızı kart görmedim. Yanlış anlaşılmasın ama Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart gösterme eylemini ben bile yapardım sahada. 'Al sana kart' derdim. Hepimiz duygularımızla yaşayan insanlarız. Trabzonspor da Galatasaray da kazanmak istiyor sonuçta..."
 
"Kart gösterecek yer arıyordu."
"Kornerde hakem oyunculara gelip 'bakın sizi görüyorum' falan diyor hani, aslında televizyondaki Kuddusi Müftüoğlu'na gösteriyor kendini. Sonra veriyor mu o kadar uyarıp bir karar, hayır... Kafasını çekip gidecek bazen hakem. Ben olsam Aykut'u atmazdım mesela. Yurmuk atmıyor, tükürmüyor. Aykut Hollanda doğumlu sanırım, Türkçe de konuşmuyorlar sonuçta Podolski ile. Hakemler bazen idare etmeli, bu arkadaş yönetmek istiyor. Hakemler bu sene Trabzonspor'u bitirdiler, bu hakem için demiyorum sadece. Aykut'a göstermek için oyunu durdurdu resmen, oynat hocam yahu. Aradı hakem resmen, kart gösterecek yer arıyordu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor