Siirt Valisi Atik Trabzonspor maçına geldi

Siirt Valisi Ali Fuat Atik Trabzonspor maçı için Akyazı'ya geldi Haber61'e konuştu

Siirt Valisi Atik Trabzonspor maçına geldi

Haber61 Spor Servisi

İçişleri Bakanlığı’nın himayesinde yürütülen "Kardeş Şehir Projesi" kapsamında Siirt'ten içerisinde öğrenciler öğretmenler ve gazertecilerin olduğu kafile ile birlikte Trabzon'a gelen Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Trabzonspor Alanyaspor maçını tribünde izlemek üzere Akyazı'ya geldi.

Maç öncesinde Haber61 TV'ye konuşan Vali Atik, Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğunu hatırlatarak bordo mavili takıma başarılar diledi.

SİİRTLİ VE TRABZONLU ÖĞRENCİLER MAÇ YAPACAK

Vali Atik proje kapsamında daha önce de Trabzon'a geldiklerini belirterek "Şimdi de öğrencilerimizi getirdik. Erdoğdu Lisesi ile maç yapacaklar. Kardeş olacaklar. Birbirleri hakkında ön yargıları varsa bunlar sonlanmış olacak. Memleket bizim bunu göstermek için güzel dokunuşlar lazım. Trabzonspor Anadolu demek ben bunu Siirt'teki kardeşlerime aşılıyorum. Umarım bir galibiyet alırsak bunu pekiştimiş oluruz. Siirt Trabzonspor'a uğurlu geliyor. Daha önce geldiğimizde de Kasımpaşa'yı yenmiştik. Sıkıntılı bir süreç var. Trabzonspor'a yapılan haksızlıklar ayyuka çıkmış durumda. Kamu kimliğimiz bazı şeylerin önüne geçiyor. Trabzonspor’a yapılan haksızlıklar umarım son bulur." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler