Sezonun en şanssızlarında iki Trabzonlu

Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 sezonunda futbolcular, 17 kez kendi ağlarını havalandırdı.Ligin ilk yarısında 8, ikinci devresinde ise 9 kez futbolcular, ters vuruşla topu kendi filelerine gönderdi.Trabzonspor’dan  Ligin ilk yarısında Zeki Yavru ikinci y

Sezonun en şanssızlarında iki Trabzonlu

Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 sezonunda futbolcular, 17 kez kendi ağlarını havalandırdı.

Ligin ilk yarısında 8, ikinci devresinde ise 9 kez futbolcular, ters vuruşla topu kendi filelerine gönderdi.

Trabzonspor’dan  Ligin ilk yarısında Zeki Yavru ikinci yarısında ise kaptan Bosingwa topu ters vuruşla kendi kalesine göndererek rakip taraftarları sevindiren isimler oldular

Rakip takım adına 2 kez sahne alan Fenerbahçe'nin Çek stoperi Michal Kadlec, sezonun en talihsiz futbolcuları arasında yer aldı.

Ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor ile karşılaştıkları maçta kendi kalesine gol atan Kadlec, 9. hafta bir şanssızlık daha yaşadı.

Kadlec, Çaykur Rizespor maçında içeriye çevrilen topu yatarak uzaklaştırmak isterken kendi filelerini havalandırdı.  Sezonun ilk yarısında Kadlec'in dışında Trabzonspor'dan Zeki Yavru, Balıkesirspor'dan Abdulhamit Yıldız, Eskişehirspor'dan Berkay Dabanlı, Gaziantepspor'dan Gbenga Arokoyo, Mersin İdmanyurdu'ndan Güven Varol ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'dan Mahmut Özen "istem dışı vuruşla" rakip takım taraftarlarını sevindirdi.

İKİNC DEVRE KALELER ŞAŞTI

Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresinde ise talihsizlik erken başladı.

İkinci yarının 9 haftasında istem dışı vuruşla 8 gol atılırken, ilk yarıdaki oran yakalandı. Böylece, hatalı vuruşla kaydedilen gol sayısı 16'ya çıktı.

Ligin 28. haftasında rakip takım adına sahne alan Eskişehirspor'dan Mustafa Yumlu, "kendi kalesine gol atanlar perdesi"ni kapatan isim oldu.

Sezonun ikinci devresinde Yumlu'nun dışında, Galatasaray'dan Hakan Balta, Akhisar Belediyespor'dan Ferreira ve Merter Yüce, Trabzonspor'dan Bosingwa, Kasımpaşa'dan Dvali, Mersin İdmanyurdu'nda Serol Demirhan, Balıkesirspor'dan Glumac ve Berkan Emir rakip takımların hanesine gol yazdırdı.

EN TALİHSİZ 6 TAKIM

Sezonun en talihsiz takımları Balıkesirspor, Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Trabzonspor ve Fenerbahçe oldu.

Meşin yuvarlak ters vuruşla 3 kez Balıkesirspor, 2'şer kez de Fenerbahçe, Trabzonspor, Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu ve Akhisar Belediyespor ağlarıyla buluştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler