"Sezon başından beri Trabzonspor'un başına büyük işler açtı"

Erman Özgür Trabzonspor'un berabere kaldığı maçın ardından değerlendirmelerde bulundu

"Sezon başından beri Trabzonspor'un başına büyük işler açtı"

Süper Lig'in 31. Haftasında Trabzonspor’un Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara almasını bordo mavililerin eski futbolcusu Erman Özgür yorumladı.

Erman Özgür şu ifadeleri kullandı;

“Trabzonspor Ankaragücü maçından sonra Galatasaray galibiyetiyle şampiyonluk yarışına geri dönmüştü. Ancak futbolcuların her hafta değişen ruh halleri, Antalyaspor karşısındaki silik görüntüleri bana göre bütün sezonun emeklerini ve şampiyonluk şanslarını çöpe atmalarına sebep oldu.
Özellikle skor avantajın ı almış olmalarına rağmen ki bunu organize ataklarla değil rakibi hataya zorlayarak yaptılar. Bütün sezon boyunca devam eden, skoru aldıktan sonraki kontrollü, vitesi düşürerek oynamak istedikleri oyun başlarına büyük işler açtı. Sezon boyunca buna çare bulamadılar. Kendilerini üzmeden şampiyon olmak istediler ama futbol böyle bir oyun değil. Başakşehir bu tip takımları daha kolay çözerek Trabzonspor’a göre daha avantajlı duruma geldi. Bundan sonra Trabzonspor’un işi çok zor.”

Fanatik
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
48 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor