Sertaç Güven ve Müminhan Bilgin Haber61'e konuştu - "Trabzonspor'un devre arası transferi..."

Sertaç Güven ve Müminhan Bilgin maç sonu Haber61'e konuştu.

Sertaç Güven ve Müminhan Bilgin Haber61'e konuştu - "Trabzonspor'un devre arası transferi..."

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor yöneticileri Sertaç Güven ve Müminhan Bilgin Trabzonspor gaziantep FK maçı sonrası Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Müminhan Bilgin, "Trabzonspor bireysel becerilerle golü erken bulunca takibin oyun düzeni farklı bir şekle dönüştü. Rakip güçlü bir takım. Hızlı adamlarla sonuca ulaşabiliyorlar. Bizim yükselen bir grafiğimiz var. Bizi bir yerlere taşıyacak bir durum. Oyuncularımızın devreye girmesiyle daha da iyi olacak. İyi bir ekip olduk.  Bir şey söylemek şuan için erken olur. Herkes bir birini yenebilir ligde. Çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Sertaç Güven, Sturridge'i tek başına değil ekip olarak bir çalışma ve planlamayla aldık. Yıldız bir futbolcuyu Trabzonspor'a kazandırdığımız için muytluyuz. Son vuruşları çok etkili. Alıştıkça daha iyi olacak. Kalitesi ortada. Sıkı bir program bizi bekliyor. Avrupa maçımız var hafta içinde. Lig çok uzun bir maraton. Daha çok maçlar göreceğiz, puanlar alıp kaybedeceğiz." dedi.

"GİZLİDEN GİZLİYE"

Güven Tuncay Lakot'un transfer ile ilgili sorusu üzerine "Transfer çalışmaları gizliden gizliye devam ediyor. Taraftardan sadece bir isteğim var. Daha da coşkulu bir şekilde desteklemelerini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor