Serkan Çınar’ın Trabzonspor karnesi

Trabzonspor Göztepe maçının hakemi Serkan Çınar’ın karnesi.

Serkan Çınar’ın Trabzonspor karnesi

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında deplasmanda 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat 21:45’te İzmir Temsilcisi Göztepe ile karşı karşıya gelecek.


Karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Özgüç Türkalp olacak.

TRABZONSPOR KARNESİ

Karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar, Trabzonspor’un bugüne kadar 7 karşılaşmasında görev yaptı. Bordo mavililer bu karşılaşmaların 4’ünde sahadan galibiyetle ayrılırken 3 kez mağlup oldu. Trabzonspor hiç beraberlik yaşamadı. Çınar Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı 5 karşılaşmada görev yaparken bordo mavililer 2 karşılaşmayı kazandı. 3 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Serkan Çınar Trabzonsporlu oyunculara ise 7 karşılaşmada deplasmanda oynadığı bir maçta 1 kez kırmızı kart gösterdi.

TRABZONSPOR SON MAÇINI KAZANDI

Trabzonspor Serkan Çınar’ın yönettiği son karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrıldı. Serkan Çınar Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig’de 05.12.2016 tarihinde deplasmanda oynadığı Kayserispor karşılaşmasını yönetti. Bordo mavililer bu karşılaşmayı Slovak oyuncu Matus Bero’nun 36. dakikada attığı tek golle kazanmıştı.

GÖZTEPE KARNESİ

Serkan Çınar Göztepe’nin 11 maçında görev yaptı. Göztepe bu karşılaşmalarda 2 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 4 mağlubiyet ve 5 beraberlik elde etti. Çınar, Göztepe’nin kendi sahasında oynadığı 5 karşılaşmada görev yaptı. Göztepe bu maçlarda 1 kez kazanırken, 2 mağlubiyet 2 beraberlik elde etti. Serkan Çınar Göztepeli oyunculara iç sahada oynanan 1 karşılaşmada toplamda 1 kırmızı kart çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor