Serkan Balcı: Trabzonspor tesislerinde silah çekince...

Trabzonspor'un 2010-11 kadrosunda da yer alan Serkan Balcı anılarını anlattı

Serkan Balcı: Trabzonspor tesislerinde silah çekince...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un eski futbolcularından Serkan Balcı, bordo mavili takımda geçirdiği günlerden anılarını paylaştı.

Atakan Kurt’a konuşan Serkan Balcı’nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

YATTARA VE JAJA GÜNEŞ’İN BELALILARI
Trabzonspor’da çok iyi zamanlarım geçti. İlk beni milli takıma alan Şenol Güneş’ti. Onun belalıları Jaja ile Yattara’ydı. Jaja’nın özel hayatı çok kötüydü. Alkollü geliyordu, gece partiler yapıyordu. Öyle bir yeteneğin olsa futbolla yatıp kalkarsın. Kendine baksa tutma şansın yok. Şenol Hoca maç günleri çok stresli oluyordu.

ENGİN BAYTAR’IN KÜFÜRÜ
Engin Baytar tanıdığım en iyi futbolculardan. Deli dolu, hayatı değişik. Bir gün maç oynanırken 1-1’ken Şenol hoca onu oyundan aldı. Engin çıkarken küfür ediyordu. Sonra 2-1 öne geçtik. Sonra biz maçların ardından pazartesi günü maçları izler analizini yaparız. Şenol hoca “son bir görüntümüz var, Engin seni şuraya Bir alalım”.  Engin tabi küfür ederek geliyor ekranda, hoca “Engin burada ne diyorsun” dedi. O zaman Paulo Henrique falan var, Engin “Biz anamız ağlamış bunlar koşmuyor ben onlara küfür ediyorum” dedi. Hoca da “tamam otur” dedi.

SİLAH ŞAKASI
Trabzon’a gelen herkese silah alıyorduk. Bana şaka yapıyorlar falan tesislerde, arabam da açık, canım yandı ben de silaha uzandım aldım kurşun bir çıktı hepsi korktu, “öyle şaka mı olur” dediler.

BARIŞ MEMİŞ’İN YANAL’A PURO YANITI
Barış Memiş bir çıktı böyle bir futbolcu olamaz. 16-17 yaşında inanılmaz goller atıyor müthiş adam geçiyor.Gökdeniz’den daha yetenekli. 1 sene oynadı, 2. Sene bir başladı purolar, saçma sapan işler, Ersun hoca bunu düzeltmeye çalıştı. Ersun Hoca çağırıyor bunu “Nerede gördün sen puroyu” diyor, o da “Hocam sen içiyorsun ya senden gördüm” diye cevap veriyor. Batuhan Karadeniz ve Barış Memiş o dönem U17’de bütün Avrupa’ya kök söktüren isimler. Sonra yok olup gittiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor