Serkan Asan: Önümde çok önemli bir örnek var

Trabzonspor'un genç sağbeki Serkan Asan Haber61'e konuştu

Serkan Asan: Önümde çok önemli bir örnek var

Haber61 Spor Servisi

Türkiye Kupası'da Trabzonspor Altay'ı 4-1 yenerek tur atlarken mücadelede forma giyen bordo mavililerin genç futbolcusu Serkan Asan maçın ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Serkan Şöyle konuştu;

Oyuna başladığımızda biraz tutuktuk, pas oyunu yapamadık. Topun bizde kalması lazımdı.Üstünlük kurmalıydık. İlk yarı bunu hiç yapamadık. İkinci yarıya başlarken hocamız kalitemizi ve topun bizde kaldığında neler yapabileceğimizi anlattı. Biz de ikinci yarı topun bizde kalarak geçişleri daha hızlı yaparak hedefi bulduk. Golleri de buldukça oyundan keyif aldık.

Önümde Pereira gibi bir örnek var. Onunla çok muhabbet ediyoruz. O bana eksiklerimi söylüyor. Ondan neler öğrenebilirsem o kadar iyi. Ben ondan ders çıkarıp, onu örnek alarak sonra da ondan formayı alarak Trabzonspor'un uzun yıllar formasını giyerim.

Konya maçında hata yapmamamız lazım. Bu maç moral için iyi oldu. Oraya daha moralli gideceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor