Serdar Taşçı'dan Trabzonspor açıklaması

Serdar Taşçı, babasının Trabzonsporlu olduğunu tekrar açıklayarak bordo mavililere başarı dileğinde bulundu.

Serdar Taşçı'dan Trabzonspor açıklaması

Başakşehir’in yeni transferi Serdar Taşçı, Trabzonspor'a başarı diledi.

Trabzonspor ile adı uzun yıllar anılan ve babasının Trabzonsporlu olduğunu daha önce açıklayan Serdar, Türkiye'de oynamayı her zaman istediğini ancak şartların uymadığını söyledi.

“Hayalimde her zaman Türkiye vardı” 
Uzun yıllar Stuttgart’ta forma giydiğini hatırlatan Serdar Taşçı, “Uzun süre Stuttgart’ta forma giydim. Sonra Spartak Moskova’da oynadım. Arada Bayern Münih’e gittim. Takım ismi vermeyeyim ama Türkiye’den çok teklifler geldi. O dönemde şartlar uymadı. Hayalimde her zaman Türkiye’de oynamak vardı. Ya kulüple anlaşamadılar ya da benimle anlaşamadılar. Onun için nasip olmadı. Bu sefer transfer olduğum için memnunum” dedi. 

“İnşallah Trabzonspor da başarılı olur” 
Babasının fanatik bir Trabzonspor taraftarı olmasıyla ilgili daha önce yaptığı bir açıklama hatırlatılan Serdar Taşçı, ligde oynanacak olan ilk maçın Trabzonspor ile olmasıyla ilgili konuştu. Başakşehir’le anlaşmaya vardıktan sonra fikstüre baktıklarını söyleyen Serdar Taşçı, “İmzayı attıktan sonra fikstüre baktık. İlk maçın da ligde Trabzonspor'la olduğunu gördük. Biz Artvin Yusufeliliyiz. Babam da Trabzonspor taraftarı. Ama bu maçta Başakşehir’i tutacak. İnşallah Trabzonspor da başarılı bir sezon geçirir” diye konuştu. 

Kariyerine Stuttgart’ta başlayan, bu takımda forma giydiği ilk sezonunda Bundesliga şampiyonluğu yaşayan ve ardından Almanya Milli Takımı’nda forma giyip kaptanlık bandını da takan Serdar Taşçı, Türkiye’den birçok takımdan teklif almıştı. Türkiye’ye transferi bir türlü gerçekleşmeyen ve sonrasında Spartak Moskova’nın yolunu tutan başarılı savunmacı, Rusya’da oynadığı dönemde 6 aylığına Bayern Münih’e de kiralık olarak gitti. Serdar son 6 aydır ise herhangi bir takımda forma giymedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor