Serdar olmadı rota Ukraynalı stoper

Spartak Moskova Serdar'ı satmaktan vazgeçti

Serdar olmadı rota Ukraynalı stoper
Haber61 Spor Servisi

Geçen sezon bittiğinden bugüne kadrosunu bir stoperle güçlendirmek isteyen Trabzonspor'un Serdar Taşçı ısrarı sonuçsuz kaldı. Bordo mavililer,n bu gelişme üzerine Ukraynalı stoper  Evgen Khacheridi için girişimlere başladığı öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre; Rusya'da biten transfer sezonu içerisinde stoper transferi yapamayan Spartak Moskova Serdar Taşçı'yı bırakma kararından vazgeçti. Rus ekibi bu kararını Serdar Taşçı'yı ısrarla isteyen Trabzonspor'a da bildirdi. Bu transferden olumsuz sonuç alan bordo mavililerin transfer sezonunun bitmesine kısa süre kala Dinamo Kiev'in stoperi Evgen Khacheridi için girişimlere başladığı iddia edildi.
Serdar olmadı rota Ukraynalı stoper

Türkiye Ukrayna maçında 3 numaralı formasıyla A Milli Takıma karşı da forma giyen Ukraynalı stoper için teknik heyetin olumlu rapor verdiği belirtildi.

30 yaşındaki 1,98'lik stoperin sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması da bordo mavililer için avantaj olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor