Serdar Gürler için istenen rakam şok etti!

Trabzonspor Serdar’ın fiyatını sordu Osmanlı yüksek uçtu

Serdar Gürler için istenen rakam şok etti!

Haber61 Spor Servisi - Özel - Tuncay Lakot

Trabzonspor’da gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ederken geçtiğimiz günlerde Haber61’e konuşarak bordo mavili kulübe yeniden dönmek istediğini söyleyen Serdar Gürler için girişim yapıldı.

Serdar için Osmanlıspor’a fiyat sorulurken alınan cevap bordo mavilileri adeta şok etti. Ankara ekibi Serdar Gürler için 10 Milyon Euro talep etti.

Konuyla ilgili Haber61’e konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu “Serdar Gürler dönmek istiyor ancak kendimi ispat etmek istiyor. Ben de bunun üzerine kulübüyle durumunu görüştüm.  10 Milyon Euro istediler. Pazarlık yapsan en fazla düşecekleri rakam 5 Milyon Euro. Kendisi de en az 1-2 Milyon Euro isteyecek “ ifadelerini kullandı.

Hacısalihoğlu yabancı futbolcuların yerli futbolculardan çok daha ucuz olduğunu belirterek “Hiç istememize rağmen yabancı futbolcu yerli futbolcudan çok daha ucuz.  Fas’tan Tunus’tan bu fiyatların 3’te birine oyuncu alırsın” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler