Serdar Bali: "Gervinho, Ali Kemal Denizci'ye benziyor"

Serdar Bali, Trabzonspor'un yeni transferi Gervinho'yu yorumladı

Serdar Bali: "Gervinho, Ali Kemal Denizci'ye benziyor"

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un efsane futbolcuları arasında yer alan Serdar Bali, dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Kendi Youtube kanalında yorumlarda bulunan Bali, Trabzonspor’un yeni transferi Gervinho’yu efsane isimlerden Ali Kemal Denizci’ye benzetti.

GERVİNHO, ALİ KEMAL DENİZCİ GİBİ…
Serdar Bali “Ali Kemal Denizci sağ kenarda oynardı ama nereden gideceği belli olmazdı. Rakibi nasıl geçtiğini anlayamazdınız. Gervinho’yu ona benzetiyorum. Vücut çalımlarını, alıp gidişini seyrettim. Mesela ben rakibe yanaşıp vücut çalımıyla geçiyordum. Ali Kemal Hoca rakibe 5-10 metre kala vurup geçiyordu, o hızla gidiyordu. Gervinho da aynı öyle. Aynı onun gibi gidip orta kesiyor gol vuruşu yapıyor. Saçları da uzun tutmuş ya ona benzettim. Bence bize faydalı olacak. “ dedi.

GERVİNHO İLE DEPLASMANDA HER TAKIMI YENERİZ
Bali, Gervinho ile ilgili tek teretttünün meziyetini 90 dakikaya yayıp yayamayacağı konusunda olduğunu belirterek “ Gervinho vurup gidiyor ama 33 yaşına gelmiş, 90 dakika boyunca bunu yapabilir mi, olmayacağını düşünüyorum. Kurduğumuz takımdaki futbolcuların stili hep aynı. Djanini de, Nwakaeme de aynı bu da aynı. Bunları dengeli kullanmamız lazım. İlla Gervinho’nun 90 dakika oynamasına gerek yok. Oyuncuları ekonomik kullanmamız gerekiyor. Gervinho ile deplasmanda her takımı yeneriz. İleri hamlesi olan geriye hamlesi olmayan bir oyuncu.” İfadelerini kullandı.

KOİTA 17’SİNDE İMZALIYOR
Fode Koita’nın da 17 Haziran Perşembe günü Trabzonspor’a imza atacağını söyleyen Bali ” Koita’nın tek problemi çabuk sakatlanması. O da bire bir rakibin üzerine gidip çalım atınca tekme yiyor aynı Abdülkadir gibi. Koita santrafor ama yine Djanini gibi fuleli santrafor. Devamlı orta atılacak bir santrafor değil. “ şeklinde konuştu.

Bali ayrıca Trabzonspor’un bu sene şampiyon olacağına inandığını dile getirerek “Trabzonspor için içim kıpır kıpır, şampiyon olacağını düşünüyorum, bayrakları hazırlayın.” Dedi.
Serdar Bali:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor