Serdar Bali: Futbolu bitirmişler

Trabzonspor'un efsane futbolcularından Serdar Bali, maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu

Serdar Bali: Futbolu bitirmişler

Trabzonspor Rizespor maçı öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu Doğu Karadeniz bölge temsilcisi olan Trabzonspor'un efsane futbolcularından Serdar Bali, Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Bali şöyle konuştu;

Seyirci olmadığı için 8 aydır maçlardan bir zevk alınmıyor.  Trabzonspor’un zor maçı yok bu Trabzonspor’dur. Rizespor kardeşimizdir. Daha formda gözüken Rize, formsuz olan Trabzonspor. Hangi konumda olursak olalım Trabzonspor etiketimiz üzerimizdedir. Trabzonspor lige antrenörsüzlükten kötü başladı. Trabzonspor’un maçlarına bakmıyorum çünkü dayanamıyorum. Direkt Sonuca bakıyorum. 

Mesela ben Yusuf Sarı’nın bu takıma direkt 11’de oynatırdım Bilal’e verdiği şansı Yusuf’a verse bugün formdaydı. İleri giden en iyi takım. Trabzonspor değil Türk futbolu yana oynuyor. Futbolu bitirmişler. 

İyi maç olmasını diliyorum. Bu maçta kazanabilirsek alt sıradaki puan farkını açarsa hamle yapma şansınız artar. Hoca istediği denemeleri daha rahat yapabilir.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor