Şenol Güneş’ten Trabzonspor ve stat açıklaması: 'Stadın ismi değişsin' diyorlar, ismi ben koymadım!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’ten Akyazı Stadı ve Trabzonspor açıklaması geldi.

Şenol Güneş’ten Trabzonspor ve stat açıklaması: 'Stadın ismi değişsin' diyorlar, ismi ben koymadım!

Trabzonspor’un efsane ismi Şenol Güneş’in ismi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Akyazı Stadı’na verildiği, Stat açılışı sırasında açıklanmıştı.

Güneş’in Beşiktaş'ın başına geçmesinin ardından isim tartışmaları yeniden alevlendi.

Yaşanan tartışmaları değerlendiren Güneş “İsmim bana yetiyor, stadın ismi değişebilir” açıklamasını yaptı.

İşte Güneş’in açıklamaları:

Trabzonluyum, orada büyüdüm. Kızanlar oldu. 'Stadın ismi değişsin' diyorlar. İsmi ben koymadım. Trabzonspor'dan asla vazgeçmem ama Trabzonspor'dan aldığım değerleri hayata geçiren bir insanım.

Trabzonluyum. Benim ismim bana yetiyor. Stadın ismi değişebilir. Oraya örnek olmak için konuldu. İsmi de ben koymadım. Bugün Trabzon ve Beşiktaş'ta doğru değerleri hayata geçirdim.

Beşiktaş'a ilk geldiğimde korkum vardı. Sevgi, saygı, başarılar vardı. Bunu kaybeder miyim korkuları vardı. Ama geldiğimde çölün suya kavuşması gibi duyguyu hissettim. Çok duygulandım, gururlandım. Bu sadece Beşiktaş ve Trabzonspor için değil. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor gibi takımlarda futbola ortak değer veren herkese bunlar yapılmalı.

Aynı geminin içindeyiz. Herkesin bir hikayesi var, onlara kahramanlar arıyorlar. Bunlara sarılacağımıza kini ve nefreti koyuyoruz. Bunun yararı yok. Sosyal medyada boş konuşmalar oluyor. Yazık günah. Güzel bir şey söyle insanlar 'Ne kadar güzel bir şey söyledi' desin" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor