Şenol Güneş'ten Trabzonspor açıklaması! "Gurur duyuyorum..."

Şenol Güneş, Beşiktaş'ın yaklaşan Trabzonspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş'ten Trabzonspor açıklaması! "Gurur duyuyorum..."

Haber61 - Spor Servisi / Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, Giresunspor galibiyeti sonrası Trabzonspor ile oynayacakları maça dair konuştu.

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde;

"GURUR DUYUYORUM..."

Trabzonspor 4 büyük takımdan birisi. Köklü bir camia. Ben de oralıyım. Orayla da gurur duyuyorum. Trabzonlu olduğumu herkes biliyor ve söylüyor. Söylemeyen ve kızanlar da oluyor ama olsun. Canları sağ olsun.

"BAŞARILI SEZONLAR GEÇİRDİLER"

Trabzonspor tarih yazmıştır. Çok büyük çıkışlar yapmıştır. Başarılı sezonlar geçirdi. Aynı zamanda çok büyük bir camia. Geçen sezonun da şampiyonu. Dolayısıyla takımların başarıları ile başarısızlıkları bağlantılıdır ve peş peşedir. Başarıda da başarısızlıkta da aynı duygu ve düşünceleri taşırsanız toparlama şansınız olur. Başarılı olunca hep beraber, başarısızlıkta kaçacaksanız bu işler olmaz.

"MOTİVASYON ÜST SEVİYEDE OLACAK"

Trabzonspor iyi bir takım, yeni bir yönetim var. Geçiş dönemi yaşıyorlar. Bizim maç farklı olacaktır. Motivasyon üst seviyede olacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler