Trabzonspor, haftayı BAY geçmesi nedeniyle oyunculara 4 günlük izin verdi. Teknik Direktör Şenol Güneş ise bu süreyi değerlendirmek için İstanbul’a giderek Başkan Ertuğrul Doğan ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi.
Gündem Transfer ve Ayrılıklar
Deneyimli teknik adam, transfer çalışmaları hakkında detaylı bilgi alırken, gelen teklifler ve takımdan ayrılması gündemde olan isimler de masaya yatırıldı.
Özellikle Mendy ve Draguş’a gelen tekliflerin değerlendirildiği, bu oyuncuların geleceğiyle ilgili kararların kısa süre içinde netleşeceği öğrenildi. Ayrıca gönderilmesi planlanan diğer futbolcuların durumu da gündeme geldi.
Performans Artışı ve Transfer Beklentisi
Son haftalardaki yükselen performansı sürdürebilmek adına yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Şenol Güneş’in, transferdeki beklentisinin devam ettiğini vurguladığı ifade edildi. Başkan Ertuğrul Doğan’ın ise transfer çalışmalarının süreceğini belirttiği aktarıldı.
Kaynak:Fotomaç