Şenol Güneş tarih yazmaya devam ediyor

Monaco-Beşiktaş maç sonucu: 1-2

Şenol Güneş tarih yazmaya devam ediyor
Şampiyonla Ligi G Grubu'nda ülkemizi temsil eden Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, gruptaki 3. maçında Monaco ile deplasmanda karşılaştı. Mücadelede Siyah Beyazlılar, 1-0 geriye düşmesine rağmen Cenk Tosun'un devreye girmesi ile mücadeleden 2-1'lik üstünlük ile ayrıldı ve grupta 3'te 3 yaparak puanını 9'a çıkardı.

Beşiktaş bu sezon Devler Ligi'nde tarih yazmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında deplasmanda Fransız ekibi Monaco'nun konuğu olan Siyah Beyazlılar mücadelede 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve gruptan çıkma adına önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Kartal'ın bu galibiyeti Türk futbol tarihinin de en önemli galibiyetleri arasındaki yerini şimdiden aldı.

Beşiktaş'ın golleri son dönemdeki performası ile parmak ısırtan Cenk Tosun'dan 34 ve 54. dakikalarda geldi. Monaco'nun tek golü 30'da Falcao'dan geldi.

Alınan bu sonuçla Beşiktaş puanını 9'a çıkarttı. Monaco ise 1 puanda kalarak kötü gidişatını sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor