Şenol Güneş kaleye geçiyor!

Trabzonspor'un yeni stadı Akyazı'nın resmi açılışı yarın gerçekleştirilecek. Açılışta yapılacak organizasyonda efsane futbolcular sahaya çıkacak

Şenol Güneş kaleye geçiyor!
Akyazı Stadı'nın açılışında yapılacak organizasyonda Şenol Güneş kaleye geçecek!

Buna göre daha önce tanıtımı yapılmamasına rağmen Trabzonsporlu futbolcular takım elbiseleriyle Akyazı Stadı'na çıkarak taraftarları alkışlayacak, ardından ise 80 dönemi Trabzonspor'da forma giymiş oyuncular ile 96 döneminde Trabzonspor'da forma giymiş oyuncular bir dostluk maçı yapacak.

İçerisinde Akyazı Stadı'nı barındıran komplekse ismi verilen ve Trabzonspor'un efsane futbolcuları arasında yer alan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de açılışa katılacak. Şenol Güneş ayrıca kendisinin içerisinde yer aldığı 80'ler karmasının kalesini koruyacak ve Akyazı'da maç oynayan ilk isimler arasında tarihe geçecek.

Şenol Güneş'in kalesini koruyacağı takımda Necmi Perekli, Ali Kemal Denizci, Serdar Bali, Mehmet Ekşi, Bekir Barçın, Necati Özçağlayan, Ali Yavuz, Hüsnü Özkara, Hüseyin Tok ve Turgay Semercioğlu'nun yanı sıra bir çok efsane isim yer alacak.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler