Şener: "Trabzon'un iki kurtuluşu oldu"

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, yeni Başkan Muharrem Usta'nın daveti üzerine yarın akşam Hüseyin Avni Aker'de oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasını izlemek üzere bugün akşam saatlerinde Muharrem Usta ile birlikte Trabzon'a geldi.     Sadri Ş

Şener: "Trabzon'un iki kurtuluşu oldu"
Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, yeni Başkan Muharrem Usta'nın daveti üzerine yarın akşam Hüseyin Avni Aker'de oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasını izlemek üzere bugün akşam saatlerinde Muharrem Usta ile birlikte Trabzon'a geldi.
 
 
Sadri Şener Trabzon Havalimanı çıkışında yaptığı açıklamada "Muharrem Usta zor bir yükün altına girdi. Trabzon'un kurtuluşu 24 Şubat'tı. Birde Muharrem Usta ile 5-6 Aralık'ta oldu. Artık beni gören arkadaşlarım bunları nereden buldunuz demeyecek. Sokakta rahat rahat gezeceğim. 2010-2011 şampiyonluğu için yeni yönetim benden ne isterse yaparım. Her türlü desteği vermeye hazırım. Yeterki kupamız gelsin" dedi.
 
Başkan Muharrem Usta ise; "başkanları davet ettik. Olması gereken buydu. Trabzonspor büyüklüğünü böyle gösterecek. Sayın başkanda Trabzonspor'a önemli hizmetler yaptı. Kendisine bizi kırmadığı çin teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.
 
img_0120.jpg
 
img_0119.jpg
 
img_0126.jpg
 
img_0118.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor