Şener: Korkmayın! Aday olun! Benim gibi para kaybetmeyi göze alın

Trabzonspor camiasında sıkça konulşulan ‘çatı aday’ konusunda son şampiyon Başkan Sadri Şener ilginç yorumlarda bulundu. Haber61.net Spor servisinin sorularını yanıtlayan Şener, çatı aday konusunda, “Önce mevcut yönetimi sıfır kabul et. Bir puan alacak bi

Şener: Korkmayın! Aday olun! Benim gibi para kaybetmeyi göze alın

Trabzonspor camiasında sıkça konulşulan ‘çatı aday’ konusunda son şampiyon Başkan Sadri Şener ilginç yorumlarda bulundu.

Haber61.net Spor servisinin sorularını yanıtlayan Şener, çatı aday konusunda, “Önce mevcut yönetimi sıfır kabul et. Bir puan alacak bir isim bile bu yönetimden çok daha iyidir” dedi.

Çatı adayın ilerleyen süreçte konuşulacak bir konu olduğunu belirten Şener, “Şu anda mevcut yönetimi kulüpten temizlemek lazım, bu yönetim temizlendikten sonra başkan kim olursa olsun” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un berbat durumda olduğunu dile getiren Şener, “Önce kulübün bu durumunu çözmek lazım ardından diğer işlere bakmak lazım” şeklinde konuştu.

Trabzonspor’da başkan adaylıklarını açıklayan isimlere bu yolda başarı dileyen Şener, “zor bir işe soyunuyorlar haklarında hayırlısını diliyorum” dedi.

Trabzonspor’un 2 kongre yapacağını belirten Şener, Yargıtay’dan karar çıkması durumunda 45 gün içinde kongre yapılaması gerektiğinin altını çizerek, sonra bu kongrenin ardından Aralık ayında bir kongre daha yapılmak zorunda olduğunu sözlerine ekledi.

Trabzonspor’un şuandaki mevcut borcu hakkında açıklamalarda bulunan Şener, “benim zamanımda ki gelir dengesi ile bu borç ödenmez. Yeni bir takım gelir getirici projeler üretilmesi lazım. Kulüplerde geliri arttırmak adına mutlak suretle saha sonuçlarının iyi olması gerekir. Alamazsa kulübe gelir getirmek mümkün değil. Gelir getirecek unsurlardan bir tanesinin de Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’ne gitmesi. Öyle 40 bin kişilik stadı dolduracak halleri de yok. 5 bin kişi zor maça gidiyor. Bunlarla bu işler olmaz. Önce yönetimi devireceksin ardından hesap soracaksın ki bir daha böyle işlere aday olmasınlar” dedi.

Trabzonspor’a başkan adaylığı için ismi geçen eski Bakan Faruk Özak hakkında da açıklamalarda bulunan Şener, “benim tanıdığım Faruk Özak böyle bir şey yapmaz. Faruk Bey 70 yaşında ben 64 yaşındayım. Ben ilk başkan olduğumda 38 yaşındaydım. Adaylar korkmasınlar benim gibi para kaybetmeyi de göze alsınlar” ifadelerini kullandı.

Haber :Tuncay Lakot
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor