Senagalli taraftarın Trabzonspor aşkı! Sosyal medyayı salladı

Senagalli bir Trabzonspor sevdalisi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Trabzonspor tutkusu, dünya genelindeki sınırları aşarak, en uzak köşelerde bile kendini gösteriyor. Bu kez, Senegal'den gelen bir video, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük ilgi gördü. Video, "Asılozbay" takma adlı bir sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı ve içeriğinde, biri Trabzonspor formaları giymiş iki motosikletlinin görüntüsü yer alıyor.

Videonun en çarpıcı anlarından biri, görüntüdeki kişilere yöneltilen "Musti, sen Trabzonsporlu musun?" sorusuna, "Evet, Trabzonsporluyum. Bize her yer Trabzon!" şeklinde gelen içten yanıttı. Bu an, Trabzonspor sevgisinin coğrafya tanımadığını bir kez daha kanıtladı.

Türkiye'den geldiğini belirten kullanıcıya, Trabzonspor forması giyen kişi "Bize her yer Türkiye" diye karşılık verdi. Bu sıcak sohbet, formayı giyen kişinin arkadaşının "Evet Türkiye ama bize her yer Trabzon" şeklindeki esprili yorumuyla son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor