Şemsettin Hancı: Başkanımıza destek olacağız

Trabzonspor'un yeni yöneticilerinden Şemsettin Hancı maç sonunda Haber61'e açıklamalarda bulundu

Şemsettin Hancı: Başkanımıza destek olacağız

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un Adana Demirspor’u 2-0 yendiği maçın ardından bordo mavili takımın yeni yönetim listesinde yer alan Şemsettin Hancı Haber61’e konuştu.

Şemsettin Hancı şöyle konuştu;

Takımımızın bugünkü galibiyetiyle çok mutlu olduk. Yarın da seçimi geçtikten sonra başkanımızın omzundaki ağır yüke bizler ona destek olacağız. Faydalı işler yapmak nasip olur inşallah.  Takımımızı bozmadan, ahengi bozmadan onlara güvenerek inşallah sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağız.

Projelerle ilgili mazbatayı aldıktan sonra bakacağız. Başkanımız çok başarılı bir dönem geçirdi. Geçmiş dönemde yöneticilik yapan arkadaşlarımız çok önemli destekler verdiler. Umarım güzel bir birliktelik olacak. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Takımımız iyi gidiyor. Hazıra gelmiş gibi bir durum var aslında. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Burada olan olmayan herkes çok mutlu bunun mimarı da o. 

Bugün maçın adamı bence Hamsik’ti. Dorukhan da çok iyiydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler