Selçuk İnan'dan Trabzonspor itirafı! "Fenerbahçe ile anlaşmıştım..."

Selçuk İnan, Manisaspor'dan Trabzonspor'a transfer sürecinin nasıl gerçekleştiğine dair açıklamalarda bulundu.

Selçuk İnan'dan Trabzonspor itirafı! "Fenerbahçe ile anlaşmıştım..."

Haber61 - Spor Servisi / Eski futbolcu ve teknik direktör Selçuk İnan, Trabzonspor'a nasıl transfer olduğunu anlattı.

Mehmet Demirkol'un sorularını yanıtlayan Selçuk İnan'ın açıklamaları şu şekilde;

"ERSUN YANAL İŞİ BOZMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞTI"

Trabzonspor'dan önce Fenerbahçe ile anlaştığını ifadee den Selçuk İnan, "Beni Manisaspor'a alan Ersun Yanal'dır. 3 yıl oynadım. Alex beni çok beğendiğini açıklamıştı. Zico da beni çok istedi o dönem. Trabzonspor'dan önce Fenerbahçe ile anlaştım. Fenerbahçe, Manisaspor ile de anlaştı. Ersun Hoca bu işi bozmak için çok uğraştı. Beni aradı ve "Trabzonspor'a geleceksin. Benim için çok önemlisin" dedi. Ben de "Fenerbahçe'ye verdiler hocam" dedim. Trabzonspor Başkanı, Aziz Yıldırım'ı aradı. Ben de Fenerbahçe ile görüştüm. Trabzonspor'a transferim bu şekilde gerçekleşti" dedi.

"JAJA İNANILMAZDI"

Gördüğü en iyi futbolculardan birinin Jaja olduğunu söyleyen Selçuk İnan, "Beni her antrenman şaşırtan futbolcu Jaja'ydı. İnanılmazdı. Antrenmanda inanamazdık. Her şeyi yapabiliyordu; kafa atıyordu, rövaşata vuruyordu, hızlıydı, şut atıyordu, pasördü" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler