Selçuk İnan Trabzonsporlu Şenol Can'a gözüne kestirdi. 20 Aralık 2022

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Teknik Direktör Şenol Can'la yolların ayrılmasının ardından Selçuk İnan ile anlaşmıştı. 20 Aralık 2022

Selçuk İnan Trabzonsporlu Şenol Can'a gözüne kestirdi. 20 Aralık 2022

Genç teknik adam kadrosunu güçlendirmek için Trabzonspor'dan bir futbolcuyu transfer listesine ekledi.

Kasımpaşa, ligde aldığı kötü sonuçların ardından Selçuk İnan'ı takımın başına getirmişti.

Ara transfer döneminde takımı güçlendirmek için şimdiden çalışmalara başlayan genç teknik adam, Trabzonspor futbolcuyu gözüne kestirdi.

İLK TRANSFERİNİ YAPTI
Şenol Can ile yollarını ayırmasının ardından takımı Selçuk İnan'a emanet eden Kasımpaşa, ilk transferini yaptı. İstanbul ekibi, eski oyuncusu ile anlaşma sağladı. Alt sıralardan uzaklaşmak için kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başlayan Lacivert Beyazlılar, ilk transferini yaptı.

Paşa, daha önce kiralık olarak takımın formasını giyen hücum oyuncusu Armin Hodzic'le anlaşmaya vardı. Serbest durumda bulunan başarılı oyuncu, devre arasına kadar takımla çalışacak ve transfer dönemi açıldığında resmen Kasımpaşa'nın futbolcusu olacak.

TRABZONSPOR'LA BERABERE KALDI
Antalya kampını tamamlayan Trabzonspor , hazırlık maçında Kasımpaşa ile kozlarını paylaştı. Kocaeli Stadı'nda oynana 90 dakika, Umut Bozok ve Florent Hadergjonaj'in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

RAPOR VERDİ
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, transferde düğmeye bastı. Teknik direktör Selçuk İnan'ın raporu doğrultusunda transfer listesini şekillendiren Paşa, Trabzonspor'dan sürpriz isimle temas sağladı.

LİSTEDE İKİ YILDIZ
İstanbul temsilcisi, ligin ikinci yarısında Trabzonspor'da forma giyen eski futbolcusu Yusuf Erdoğan'ı transfer listesine ekledi.

İKİNCİ DÖNEMİ OLACAK
Kariyerinde Araklıspor, 1461 Trabzon, Trabzonspor, Bursaspor ve Kasımpaşa takımları bulunan Yusuf Erdoğan, 2019-2022 yılları arasında İstanbul temsilcisinde forma giydi, 30 yaşındaki futbolcu 72 maçta 16 kez rakip fileleri havalandırdı.

Fırtına'da 2. dönemini geçiren Yusuf Erdoğan, bu sezon 5 karşılaşmada forma şansı buldu. Tecrübeli futbolcu skora katkı sağlayamadı.

Kasımpaşa'nın ligdeki durumu
Spor Toto Süper Lig'de 13 karşılaşmaya çıkan Kasımpaşa, bu müsabakaların 4'ünü kazandı. 3 beraberlik, 6 mağlubiyet alan Kasımpaşa, topladığı 15 puan ile ligin 13. sırasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor