Sekban: 100 Milyonluk projemiz var

Levent Sekban Haber61'e konuştu

Sekban: 100 Milyonluk projemiz var
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un bugün gerçekleştirilen kongresinde bağımsız yönetim kurulu üye adayı olan Levent Sekban Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Sekban neden aday olduğuna dair bilgi verdiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

İlk tam bağımsız adayım. Trabzonspor'un Kongre üyelerinden oluşan Trabzon Spor Platformu kurucu üyelerindenim. 18 Mart'ta bir toplantı yaptık ve sonunda dedik ki kulübün bu hale düşmesinin nedeni tüzükteki boşluklardır. Orta ve uzun vadeli tedbirleri yazdık, mali projeler geliştirdik. Trabzonspor'un veri tabanının tutulması gerekiyor. Trabzonspor bilgi yönetim sistemi diye bir projemiz var. Hem sporcu verilerini hem de futbolcu verilerini Trabzonspor Futbol Bilgi Labaratuarı adı altında tutmak gibi bir projemiz var. Taraftar kart projesi ve yeni kongre üyesini yapısını değiştirmeye yönelik bir çalışmamız var. Ağaoğlu aday olmadan önce ben bunları anlattım. Ağaoğlu bana neden aday olmuyorsunuz diye sordu ben de tüzüğü inceledim ve bağımsız üye adayı olunabileceğini gördüm ve adaylığımı açıkladım. 

Benim amacım yönetim kurulunu denetlemek, tüzüğün değişme çalışmasında katkı sağlamak, 100 milyonluk projemiz var bunu yönetime sunmak. Trabzonspor küllerinden inşallah yeniden doğacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler