“Sefa Akgün’ün menajeri Trabzonspor’u dinlemedi”

Hacısalihoğlu’ndan Haber61’e Sefa Akgün açıklaması.

“Sefa Akgün’ün menajeri Trabzonspor’u dinlemedi”

Haber61 - Spor Servisi - Tuncay Lakot - Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Sefa Akgün’ün menajerinin yurt dışından olduğu için Trabzonspor’u dinlemediğini ve onu Erzurumspor’a verdiğini söyledi.

Trabzonspor altyapısında yetişen ve profesyonel sözleşme imzalanmak istendiği sırada kulübe menajerini göndermesi sonucu kriz yaşananan Sefa Akgün transferi menajerinin şartlar öne sürmesi sonrasında gerçekleşmemişti. Daha sonra ise oyuncu sürpriz bir şekilde Büyükşehir Belediyesi Ersurumspor ile anlaştı. 

“SEFA AKGÜN’ÜN MENAJERİ TRABZONSPOR’U DİNLEMEDİ”

Yaşanana bu olayla gündeme oturan genç oyuncu Sefa Akgün ile ilgilii olarak Haber61’e açıklamalarda bulunan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Sefa Akgün geliştirme bedeli 550 Bin TL. Erzurumspor yatırmadı. Sefa Trabzonspor’un rızası ile giden bir oyuncu değil, tıpkı Okay Yokuşlu’nun kulüpten gidişi gibi oldu. Sefa gitmeden önce bizimle iletişime geçmiş olsa sözleşmesine transferinden Trabzonspor şu kadar para kazanacak diye bir madde konulabilirdi. Altyapıdan gelen oyuncularda bu tip sıkıntıları yaşayabiliyoruz. Bununla ilgili tersi bir maddede yok. Oyuncuya 15 yaşında takımdan ayrılması halinde yaptırımlar uygulanacak şeklinde bir anlaşma yapamıyorsun. Bu Kanunda yok. Yasal olarak oyuncuyla böyle bir sözleşme yapamıyorsun. Yalnız iyi ikili ilişkilerle bu tür olayların önüne geçebiliyorsun. Trabzonspor’un alt yapısından yetişen Abdülkadir ve Yusuf’ta bu takımdan gidebilirlerdi ama gitmediler. Sefa’nın menajeri yurt dışından olduğu için Trabzonspor’u dinlemedi ve oyuncuyu Erzurumspor’a verdi.  Menajeri başka biri olsa böyle bir davranış içine girmezdi” dedi.

"SEFA BUGÜNE KADAR Kİ TEAMÜLLERE UYMADI"

Sefa’ya bir kızgınlıklarının olmadığını belirten Hacısalihoğlu, “Sefa bugüne kadar ki teamüllere uymadı. Oyuncudan bize gelen sözleşmede oyuncu sadece A takımla idmanlara çıkar, o takımda oynar, başka takıma gönderilemez. Bu istekler olursa olur yoksa oyuncuyu başka takıma vereceğim şeklinde tenkitte bulununca iş bu noktaya geldi” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor