Sefa Akgün ile ilgili son durumu Haber61’e açıkladı - “Uyarılarımızı yaptık ama anlamadılar”

Sefa Akgün konusunda Haber61'e önemli açıklama.

Sefa Akgün ile ilgili son durumu Haber61’e açıkladı - “Uyarılarımızı yaptık ama anlamadılar”

Haber61 – Spor Servisi – Tuncay Lakot - Trabzonspor Başkan Danışmanı Özkan Sümer, son dönemde gündemden düşmeyen isim Sefa Akgün konusunda, “genç bir çocuğu ticari olarak düşünüyorlar. Uyarılarımızı yaptık ama anlamadılar” dedi.

Haber61’e açıklamalarda bulunan Özkan Sümer, “Şimdi biz bir kere bir sistem içerisinde hareket ediyoruz. Bu genç oyuncularımıza ne uygulayacağız, nasıl uygulayacağımız, ne kadar uygulayacağız bu tespitli. Bunları uygularken bunun programlanmasındaki en büyük etken genç oyuncularımızı en güvenli şekilde nasıl geliştiririz? Planlamanın en önemli kısmı bu. Şimdi bu kardeşimizi birileri caydırmış, farklı taleplerde, özel taleplerde bulundu. Böyle olunca biz de kendi şartlarımızı söyledik bunları uygulayabiliriz diye. Fiyat konusunda değil ancak başka özel talepleri oldu. Belli ki menajeri bir genç çocuğu ticari olarak öncelikli şekilde değerlendirmeyi düşünen insan. Ben de onlara diyorum ki bir kere çocuğu ticari olarak değil, gelişim olarak nerde olması hangi şartlarda bulunmasını dikkate almalısınız ama anlayamıyor, anlayamadı. Biz uyarıları yaptık. Eğer bizim uygulamalarımızdaki şartları kabul ederlerse bize katılır” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor