Scout’a neşter sosyal medyayı salladı

Scout'a vurulan neşter sosyal medyada geniş yankı buldu.

Scout’a neşter sosyal medyayı salladı

Haber61/Haber Servisi Yorum Haber Levent Ustabaşı - Trabzonspor Kulübü’nde Scout ekibinin başarısız olduğu başkan Muharrem Usta’nın vurduğu neşterle tescillendi. 9 kişilik ekip dağıtıldı ve 3 kişi kaldı.

Ekipte yer alan tartışma konusu olan isimler gönderildi. Bundan sonra Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın hangi yolu izleyeceği merak konusu. Güçlü bir iddiaya göre bütün transferleri artık Ersun Yanal ve ekibi yapacak.

Tabiki bu değişim ve neşter sosyal medyada büyük yankı buldu. Sosyal medyada günlerdir Scout ekibine neşter vurularak kötü gidişatı scout ekibinin üstüne yıkma çabası olarak yorumlandı. Lakin yankı bu kadarla kalmadı. Camiada bir kısım öne çıkan isimler de “Bu rezaletin scout ekibine bırakılarak yönetimi kimse aklamaya çalışmasın bunun sorumlusu başkan ve yönetimdir” yorumları yaptılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor