Şansal Büyüka: Trabzonspor müthiş takdir topladı

Şansal Büyüka, haftanın değerlendirmesini yaparken Trabzonspor hakkında da yorumlarda bulundu

Şansal Büyüka: Trabzonspor müthiş takdir topladı

Futbol yorumcusu Şansal Büyüka, Galatasaray Trabzonspor maçı hakkında değerlendirme yaptı. Büyüka, Trabzonspor'un hakeme isyan etmekte haklı olduğunu söyledi.

Büyüka'nın değerlendirmeleri şu şekilde;

Hani galip sayılır bu yolda mağlup demişler ya, Trabzonspor için Galatasaray maçı sonrası bunu söylemek gerekiyor. Neredeyse U19 takımına benzer bir tertiple sahaya çıkan Trabzonspor, en tecrübeli takımlardan daha olgun bir tavır sergiledi. Haksızlığa karşı bu kadar vakur bir duruş, isyanını abartmadan ortaya koymayla müthiş bir takdir topladı Trabzonspor... Tarih sadece şampiyon olmakla yazılmıyor.

Hakem hata yapınca 3-4 hafta dinlendiriliyor, sonrasında yeniden sahalara dönüyor. Ancak hakem hataları yüzünden puan kaybeden takımların o puanları geri dönmüyor. Hakem “Hacıyatmaz” gibi, sonuçta asla bir şey olmuyor, olan takımlarımıza oluyor.

Bir hakem iki tarafa birden hata yaparsa -yapmasa daha iyi de- fazla sorun olmuyor. En azından maksat aramıyor, komplo teorileri kurmuyorsunuz. Ama hakem yanlışları tek taraflı olursa haklı olarak kıyamet kopuyor. Galatasaray-Trabzon maçında Ümit Öztürk’ün, Kayseri-Fenerbahçe maçında Alper Ulusoy’un tek taraflı fahiş hataları olunca fırtına koptu. Trabzonspor da, Fenerbahçe de isyanlarında tepeden tırnağa haklı...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor