Samsunspor'dan Trabzonspor'a resmi teklif!

Samsun basınında Samsunspor başkanının Ağaoğlu'ndan genç ismi istediği öne sürüldü.

Samsunspor'dan Trabzonspor'a resmi teklif!

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nda Muhammet Beşir’i resmen istediği iddia edildi.Ağaoğlu’nun iseTeknik Direktör Ünal Karaman’ın raporundan sonra Beşir’in gönderilmesi durumunda önceliğin Samsunspor’da olacağının sözünü verdiği belirtildi..

Trabzonspor’un 51. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında önceki akşam Trabzon’da oynanan hazırlık maçında Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ve kurmaylarıyla Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da bir araya geldi. Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık’ın sohbette daha önce de Bordo- Mavililerden istenilen Muhammet Beşir konusunda yeni bir teklif yaptığı öne sürüldü.. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun da bazı oyuncular konusunda Teknik Direktör Ünal Karaman’dan rapor beklediklerini ifade ettiği ve Muhammet’in gönderilmesi durumunda önceliğinde Samsunspor’da olacağının sözünü verdiği belirtildi.. Karşılaşmada 45 dakika forma giyen Muhammet Beşir, takımının üçüncü golünü kaydetmişti.

ATTIĞI GOLE SEVİNMEDİ…
Geçen sezon da Samsunspor forması giyen Muhammet Beşir, eski takımına karşı attığı gol sonrası sevinç yaşamadı. Öte yandan Beşir’in gönderilmesi halinde Samsunspor’a gelmeyi çok istediği de öğrenildi.

K: Samsunsporluyuz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor