Şampiyonu Trabzonspor belirleyecek

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon özellikle iç sahada aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Trabzonspor, ligde kalan 8 haftalık süreçte oynayacağı özellikle 2 maçta, şampiyonluk yarışına yön verecek. İlk olarak sezonun 27. haftasında pazar günü Galatasara

Şampiyonu Trabzonspor belirleyecek
Spor Toto Süper Lig’de bu sezon özellikle iç sahada aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Trabzonspor, ligde kalan 8 haftalık süreçte oynayacağı özellikle 2 maçta, şampiyonluk yarışına yön verecek. İlk olarak sezonun 27. haftasında pazar günü Galatasaray’ı Hüseyin Avni Aker Stadı’nda ağırlayacak olan Bordo-Mavililer, lideri evine puansız göndermenin yollarını arayacak. 
 
Ardından gelecek hafta Gençlerbirliği deplasmanına çıkacak olan Kuzey ekibi, bu mücadelenin peşinden evinde bu sefer şampiyonluğun diğer adayı Beşiktaş’ı konuk edecek. Bu iki karşılaşmadan da kayıpsız ayrılmanın hesaplarını yapan teknik direktör Ersun Yanal, çifte zaferle beraber hem şampiyonluk yarışına direkt etki etmeyi hem de takımını bu 2 kritik maçta alacağı 6 puanla Avrupa Kupaları kotasına sokmayı düşünüyor.
 
30 puan topladı
 
Ligde bu sezon 13 iç saha karşılaşmasına çıkan Bordo-Mavillier, bu karşılaşmalarda 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 30 puan toplamayı başardı. Evinde aldığı tek yenilgiyi; 29 Aralık’ta 4-1’lik sonuçla Eskişehir’e karşı yaşayan Trabzonspor; Galatasaray ve Beşiktaş dışında son dönemeçte evinde oynayacağı Bursaspor ve Balıkesirspor karşılaşmalarını da kayıpsız kapatıp bu alandaki başarısını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler