Şampiyonluk yolunda Trabzonspor'un kalan maçları

Trabzonspor'un  2019-2020 sezonunda kalan maçları.

Şampiyonluk yolunda Trabzonspor'un kalan maçları

Tarihinin en iyi sezonlarından birisini geçiren Trabzonspor, topladığı 56 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Şampiyonluk yarışının kıyasıya süreceği son 7 haftada Trabzonspor'un zor fikstürü dikkat çekiyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile kozlarını paylaştıktan sonra Alanya deplasmanına gidecek Trabzonspor düşme hattında yer alan Ankaragücü'nü konuk edecek. Ardından oynanacak Galatasaray derbisi ise Bordo Mavili ekip için hayati öneme sahip.

Süper Lig'de geride kalan 27 haftada 16 galibiyet, 8 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Trabzonspor, topladığı 56 puanla Başakşehir'in önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Kalan 7 haftada Fırtına'yı birbirinden zor maçlar bekliyor. Trabzonspor, İstanbul'da da Fenerbahçe'ye konuk olacak ve Ziraat Türkiye Kupası'nda final mücadelesi verecek.

Fenerbahçe maçının ardından Alanya deplasmanına gidecek ve ardından Ankaragücü'nü konuk edecek Bordo Mavili ekibin 30. hafta oynayacağı Galatasaray derbisi, hayati bir öneme sahip.

2019-2020 Trabzonspor'un kalan maçları

Göztepe 1 - 2 Trabzonspor

Alanyaspor - Trabzonspor

Trabzonspor - Ankaragücü

Galatasaray - Trabzonspor

Trabzonspor - Antalyaspor

Denizlispor - Trabzonspor

Trabzonspor - Konyaspor

Kayserispor - Trabzonspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor