Şampiyonluk Trabzonspor'un elinde ama...

Avni Aker’de 5’te 5 yapan Trabzonspor’un formu akıllara kendi sahasında oynayacağı ve ligin kaderini belirleyecek Galatasaray ile Beşiktaş karşılaşmalarını getirmişti.Karadeniz temsilcisi kalan 9 haftayı minimum kayıpla geçmenin hesaplarını yaparken, şamp

Şampiyonluk Trabzonspor'un elinde ama...

Avni Aker’de 5’te 5 yapan Trabzonspor’un formu akıllara kendi sahasında oynayacağı ve ligin kaderini belirleyecek Galatasaray ile Beşiktaş karşılaşmalarını getirmişti.

Karadeniz temsilcisi kalan 9 haftayı minimum kayıpla geçmenin hesaplarını yaparken, şampiyonluk yarışıyla ise fazla alakadar olmuyor.

Özellikle de Bordo-Mavililer’in hocası Ersun Yanal, kendi takımından başka birşey düşünmüyor. Yakın çevresiyle sezonun geri kalan periyodu hakkında fikir alış-verişinde bulunan tecrübeli çalıştırıcının, “Biz sadece kendi hesaplarımızla ilgiliyiz. Her maçın önemi aynı. Evet, iç sahada iyi bir grafik yakaladık ama hep söylediğim gibi, bu yetmiyor. Deplasman galibiyetlerine ve aynı seriye ihtiyacımız var. Sezon bitmedi ve biz bu sezonu en iyi dereceyle bitirmek arzusundayız. Trabzonspor olarak ligi nerede bitireceğimiz dışında, bizim dışımızdaki rekabetlerin üzerine kafa yormuyoruz” dediği öğrenildi.

ersun yanal,trabzonspor,beşiktaş,fenerbahçe,beşiktaş,galatasaray

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor