Şampiyonluk konuşmakla değil çalışmakla olur!

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, her maçı ayrı ayrı düşünüp, final havasında baktıklarını söyledi. Güney, Galatasaray mücadelesini kazanarak yollarına devam etmek istediklerini dile getirdi. Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Kayserispor k

Şampiyonluk konuşmakla değil çalışmakla olur!

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, her maçı ayrı ayrı düşünüp, final havasında baktıklarını söyledi. Güney, Galatasaray mücadelesini kazanarak yollarına devam etmek istediklerini dile getirdi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Kayserispor karşısında çok iyi bir oyun sergilememelerine rağmen kazanmasını bildiklerini belirterek, "İki takım da bana göre iyi değildi. Çok kontrollü bir oyun sergilediler ve maçın havası da değişti. Trabzonspor büyük bir takım ve ortaya koyduğu performans, rakiplerinin kontrollü oynamasına neden oluyor. Haftalar ilerledikçe maçlar da zorlaşacak ama biz Trabzonspor'uz ve bunların üstesinde çalışarak geleceğiz" dedi.

Her maçı ayrı ayrı düşündüklerini belirten Güney, "Her maçımızı ayrı ayrı düşünüyoruz ve her maça final maçımız olarak bakıyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. Şampiyonluk sözleri ligin başında söylenmeye başlandı. Önümüzde çok uzun haftalar var. Trabzonspor'un hedefi her zaman şampiyonluktur ama bu konuşmayla değil, çalışmayla olur. Yapacağımız tek şey çalışmak. Trabzonspor iddialı bir takımdır. Şampiyon olması olağanüstü bir durum değildir. Şampiyonluk konuşmakla, değil çalışmakla olur. Her maça ayrı havada bakıp çalışmamazı lazım" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Güney, 19 Eylül Cumartesi günü sahalarında ağırlayacakları Galatasaray maçını kazanarak yollarına devam etmek istediklerini vurgulayarak, "İki takımın maçları her zaman zorlu ve çekişmeli geçmiştir. Trabzonspor her maçını kazanmak için sahaya çıkar. Bu maç da final maçlarımızdan biri. Taraftarımızın desteğini arkamıza alarak 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz. Bu maçta sahada mücadele edecek olan futbolcularımız kadar taraftarlarımıza da büyük bir iş düşecek" diye konuştu.

OKAY YOKUŞLU'NUN DURUMU

Güney, sakatlığı nedeniyle Kayserispor maçında riske edilmeyen Okay Yokuşlu'nun takımla birlikte çalışmalara başlayacağını belirterek, çok önemli bir aksilik olmaması durumunda oyuncunun Galatasaray maçına yetişeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler