"Şampiyonluk favorim Trabzonspor"

Trabzonspor'un eski futbolcularından Erman Özgür değerlendirmelerde bulundu

"Şampiyonluk favorim Trabzonspor"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in başlama tarihi hakkında açıklama yaptı. 18 kulübün Süper Lig'in 12 Haziran'da başlaması için anlaştığını söyleyen Özdemir, kesin kararın 28 Mayıs'ta verileceğini belirtti. Bu açıklamanın ardından kulüpler de yoğun tempo ile antrenmanlara başladı. Değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor'un eski futbolcularından Erman Özgür kendisine sorulan "Süper Lig'e dönüş olduğunda bir adım öne çıkarabileceğiniz bir ekip var mı?" sorusuna "Ben Trabzonspor'u favori görüyorum" dedi.

Erman Özgür şu ifadeleri kullandı;

"Virüsün en az etkilediği takımlardan biri olduğu için ve uzun süredir antrenman yaptıkları için Trabzonspor'un avantajlı olduğunu düşünüyorum. Abdülkadir Ömür ve Ekuban gibi ağır sakatlık geçiren oyunculara maç temposu kazandırmaya çalışıyorlardı, onlar da tam anlamıyla iyileştiler. Potansiyelli genç oyuncular, saha içi lideri, bitirici her anlamda kadrosu geniş ve başarıya aç. Hem de diğer şehirlere göre daha problemsiz bir şehirde yaşayan Trabzonspor futbolcu grubu var. O yüzden Trabzonspor'un liderlik dışında önemli bir şehir avantajı da var. Ben sezon başından beri söylüyorum benim favorim Trabzonspor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor