Samet Aybaba: "Trabzonspor'da çalıştığım için..."

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor ile Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 7 Aralık Pazartesi günü deplasmanda yapacakları Trabzonspor maçından iyi bir futbolla 3 puanı alıp, dö

Samet Aybaba: "Trabzonspor'da çalıştığım için..."

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor ile Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 7 Aralık Pazartesi günü deplasmanda yapacakları Trabzonspor maçından iyi bir futbolla 3 puanı alıp, dönmeyi düşündüklerini söyledi.

Aybaba, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu maçı ve Menemen Belediyespor maçlarındaki galibiyetlerle motivasyon kazandıklarını söyledi. 
 
 
Kazandıkları maçların şehir ve oyuncular için moral sağladığını belirten Aybaba, şöyle konuştu:
 
"Şimdi önümüzde çok daha zor bir maç var. Trabzonspor ligin en iyi kadrolarından birine sahip. Ancak uyumu yakalayamadı onlar. Trabzonspor'un kongresi var. Trabzonspor'da bu işler çok karışıktır ben orada çalıştığım için iyi bilirim. Biz iyi hazırlanıyoruz. Arkadaşların artık kendilerine biraz güveni geldi ve biz de bunu sahaya yansıtmak istiyoruz. Geride kalan 4 maçı da kazanmak istiyoruz. Tabi bu istekle olmuyor biliyorsunuz sahaya yansıtmak lazım. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Trabzonspor maçından iyi bir futbolla 3 puanı alıp, dönmeyi düşünüyoruz."
 
Aybaba, Eskişehirspor'u konumundan yukarı taşıyabilmek için kentin bütün dinamiklerinin harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.
 
TRABZONSPOR HAZIRLIKALRI SÜRÜYOR
 
Eskişehirsporlu futbolcular, Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yaptıklarını antrenmanla sürdürdü. Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenman futbolcular, ısınma hareketlerinin yanı sıra dar alanda pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı.
 
Tedavisine devam edilen futbolcu Nassim Ben Khalifa, takımdan ayrı çalıştı. Öte yandan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirsporlu futbolculara destek ziyaretinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor