Salih herkesi şaşırttı!

Arveladze, idmanın son bölümünde de bazı futbolcularından şut çekerek, direğe isabet ettirmelerini ve belli sayıya ulaşanın da idmanı tamamlayacağını söyledi. Şota Arveladze'nin de katıldığı bu çalışmada teknik kapasitesi çok daha yüksek oyuncuların arası

Salih herkesi şaşırttı!

Arveladze, idmanın son bölümünde de bazı futbolcularından şut çekerek, direğe isabet ettirmelerini ve belli sayıya ulaşanın da idmanı tamamlayacağını söyledi. Şota Arveladze'nin de katıldığı bu çalışmada teknik kapasitesi çok daha yüksek oyuncuların arasında Salih Dursun'un birinci olması Gürcü çalıştırıcı ve kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma'yı şaşırttı.

Saha kenarında Hurma'ya doğru gelen Arveladze, "Süleyman ağabey, Salih birinci oldu. Gazetecilere hemen bir açıklama yapalım. Biz, UEFA'da mücadele etmeyi bırakalım" dedi.

Hurma'da şaşkınlığını gizlemeyerek, "Salih, yarım saat önce buraya geldi. Dedim 'Salih ne oldu, sakatlandın mı?'. O da bana 'Yok ağabey ne sakatlanması, ben birinci oldum, idmanı tamamladım' dedi" ifadesini kullandı.

Takım arkadaşları da bu sözler nedeniyle Salih'e takıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler