Salih: Gerçek bir Türk gibi!

Trabzonspor'un genç sağ beki Salih Dursun ise, Şanlıurfa Suruç'taki terör saldırısını kınayarak sözlerine başladı.Trabzonspor için hayatını kaybeden isimler olduğunu da ifade eden Salih Dursun, sözlerini şöyle sürdürdü:"Mehmet Dalman, Aykut Adıyaman, Sadı

Salih: Gerçek bir Türk gibi!

Trabzonspor'un genç sağ beki Salih Dursun ise, Şanlıurfa Suruç'taki terör saldırısını kınayarak sözlerine başladı.

Trabzonspor için hayatını kaybeden isimler olduğunu da ifade eden Salih Dursun, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mehmet Dalman, Aykut Adıyaman, Sadık Karşıyakalı, Burak Yıldırım gibi saydığım isimler bu takım, şehir ve forma için canlarını feda ettiler. Bunun bilincindeyiz. Avrupa Ligi bizim için her zaman önemlidir. Ülkemizi temsil ediyoruz. Çünkü bu saydığım isimlerin hepsinin ortak yanı ülkelerini çok sevmeleri. Biz de ülkemizi çok seviyoruz. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz ve UEFA Avrupa Ligi'nde gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Hocamızın gösterdiği taktikleri uygulayacağız. Gerçek bir Türk gibi mücadele edeceğiz."

so.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor