Salih Dursun'a destek yağıyor

Haber61 – Haber Merkezi – Salih Dursun’a Trabzon’dan bir destek daha geldi. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “ Şanlı Trabzonspor’umuzun İstanbul Türk Telekom Arena’da oynadığı G. Saray müsabakasında uğradığı haksızlıkları şiddetle kınıyorum. S

Salih Dursun'a destek yağıyor

Haber61 – Haber Merkezi –

Salih Dursun’a Trabzon’dan bir destek daha geldi. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “ Şanlı Trabzonspor’umuzun İstanbul Türk Telekom Arena’da oynadığı G. Saray müsabakasında uğradığı haksızlıkları şiddetle kınıyorum. Sezon başından beri Trabzonspor’un bir çok karşılaşmasında uğradığı haksızlıklar artık insan vicdanı ve sporun dostluk barış kardeşlik ruhu ile asla bağdaşmayacak kadar çirkinliktedir. Bu sebeple sahada aslanlar gibi mücadele eden oyuncularımızı tebrik ederken, bu kara geceye imza atanları vicdanları ile baş başa bırakıyorum. Trabzonspor camiasını da kenetlenerek, bu tür haksızlıklara karşı tek yumruk olmaya, camiamız üzerinde dönen dolapları masaya yatırıp, her türlü çözüm yolunu aramaya davet ediyorum.Ayrıca haksızlığa karşı en doğru kartı gösteren ve Trabzonlu duruşunu ortays koyan Salih Dursun kardeşimizi kutluyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor