Salih Cora: Trabzonspor yönetimi ateşten gömlek giydi

Ak Partili Salih Cora Trabzonspor kongresinde konuştu

Salih Cora: Trabzonspor yönetimi ateşten gömlek giydi

Haber61 Spor Servisi

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzonspor kongresinde açıklamalarda bulundu.

Salih Cora şöyle konuştu;

Göreve gelindiği anda yaşanan zorluğu biliyoruz. Ateşten bir gömlek giyilmiştir. En büyük silahı iyi niyeti dürüstlüğü olmuştur. Trabzonspor için üzerimize düşeni her zaman yaptık yine yapmaya da devam edeceğiz.

Ben şunu da söylemek istiyorum; Yeniden yapılanmada çok büyük birt emeği olan Bakanımız Berat Albayrak’a da teşekkür ediyoruz. Trabzonspor’un özellikle lisans çıkarmasında, Avrupa’da ceza almamasında önemli bir virajdı. Bu viraj çok iyi bir şekilde geçildi. Trabzonsporlu olmaktan dolayı çok mutluyuz. Trabzonspor söz konusu olduğunda, siyasi tartışmaların dışında tutuyoruz. Bu manada milletvekili arkadaşlarımızla bir araya gelerek konuşmaktan çekinmeyiz. Mecliste çok ciddi Trabzonsporlu var. Dün 2020 yılının bütçesini yaptık.Komisyonumuz 15 kişi ve 7 tane Trabzonsporlu milletvekili vardı. Hepsi gurur duyuyor. İyi bir organizasyon ile aslında milletvekillerimizle bir maçta veya farklı bir yerde bir araya gelinmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle formalar ve sosyal medya çalışmaları çok ciddi şekilde ilgi uyandırdı. Yönetimi tebrik ediyorum, inşallah Trabzonsporumuz şampiyon olsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler