Salih Cora: Muharrem Usta yalnız bırakıldı

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Galatasaray derbisi karşısında Trabzonspor'u yalnız bırakmadı.

Salih Cora: Muharrem Usta yalnız bırakıldı

Haber61 / Spor Servisi / Tuncay Lakot

Trabzonspor - Galatasaray derbisini izlemek için Medical Park Arena Stadyumu'na gelen AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Haber61'e açıklamalarda bulundu. 



Trabzonspor'da yaşanan süreci ve Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın Galatasaray maçına gelmeyişini değerlendiren Salih Cora şöyle konuştu: "Cumhurbaşkanlığı programımızı değiştirdik. 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızı öncelikle kutluyorum. bugün Trabzonspor çin önemli bir gün. Trabzonspor büyük maçlarda kendi kimliğini ortaya koyarak maçlarını oynuyor. Hoca değişikliğinin ardından öğrenebildiğim kadarıyla daha güçlü antrenmanlar yapılmaktadır. Malatyaspor maçında da özellikle iyi bir mücadele oldu ancak talihsizlikler nedeniyle kötü bir sonuç aldık. Ancak takımın düzeleceğine yürekten inanıyorum. Bu maçtan güzel sonuç alabileceğimizi düşünüyorum. Galatasarayın da Türkiyede konumu bellidir iyi bir kadro oluşturdular ama eksiklikleri var.ç bireysel yetenekli futbolcuları var ama Trabzonspor kendi kimliğmii ortaya koyduğu zaman aynı kalitede Trabzonsporun da oyuncuları vardır. Trabzonsporun yenmesini istiyorum. bizim için çıkış maçı olmasını arzu ediyor, taraftarın yüzünü güldürmesini istiyoruz. Trabzonspor yöentimi çok gayretli çalışmalar yapıyor. Yönetime karşı çok etik dışı bir darbe girişimi olarak değerlendiriyorum. Oysa böyle zor zamanlarda kenetlenmeli, bir ve beraber olmalıyız. Trabzonspor bizim ortak değerimizdir. Bize düşen Trabzonspor'un hizmetinde olmaktır. Herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. bu manada elimizden geleni yapmaya hazırız. Yönetimimizin, takımımızın, hocamızın yanındayız. Yeter ki herkes ruhunu ortaya koysun. Yeter ki herkes ben değilbiz diyebilsin. Muharrem Usta'nın Akhisar maçından sonra biraz yalnız olduğunu hissettiğini düşünüyorum. Yalnız bıraktık. Eleştirebiliriz, yanLışı, aksağı olabilir ama böyle durumlarda kenetlenmemiz gerekiyor. Çok büyük bir mali yükü var. Çok üzerine yüklenildi." 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor