Saha karışmış, hastanelik olmuştu! Trabzonspor'un eski futbolcusu ameliyat edildi

Bodrum FK maçında atılan yabancı cisim sonrası retinasında yırtık oluşan Uğur Demirok, gözünden operasyon geçirdi.

Saha karışmış, hastanelik olmuştu! Trabzonspor'un eski futbolcusu ameliyat edildi

Eyüpspor'un, Bodrum FK ile oynadığı mücadelede tribünden atılan yabancı maddenin gözüne isabet etmesi sonrası retinasında yırtık oluşan ve görme kaybı tehlikesi ile karşı karşıya kalan Trabzonspor'un eski futbolcusu Uğur Demirok başarılı bir operasyon geçirdi.

Eyüpspor, Uğur Demirok'un başarılı bir operasyon geçtiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Bodrum FK ile oynanan maçta tribünlerden atılan yabancı cisim nedeniyle gözünden yaralanan ve retinasında yırtık saptanan sporcumuz Uğur Demirok, 6 Mart 2024 tarihinde gözünden başarılı bir operasyon geçirmiştir. Sporcumuzun şu anki durumu iyidir" ifadelerine yer verildi.

Uğur Demirok: "En ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum"

Öte yandan olay sonrası hastaneye kaldırılan ve daha sonra durumuyla ilgili olarak açıklama yapan Uğur Demirok, "Retinadaki yırtık büyürse görme kaybına yol açabilir. Küçük bir olay değil. Bunları yapanların bir an önce tespit edilip en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" demişti.

ugur-demirok-ameliyat-oldu-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor