Sadri Şener'i duygulandıran an!

Trabzonspor'un son şampiyonluğuna imza atan eski başkan Sadri Şener, bordo mavili takımın Antalyaspor ile oynayacağı maç öncesinde Trabzon'a geldi.   Eski Başkan Şener, Trabzon ziyaretinde Trabzonspor'un efsane isimlerinden merhum Kenan İskender'i de unut

Sadri Şener'i duygulandıran an!
Trabzonspor'un son şampiyonluğuna imza atan eski başkan Sadri Şener, bordo mavili takımın Antalyaspor ile oynayacağı maç öncesinde Trabzon'a geldi.
 
Eski Başkan Şener, Trabzon ziyaretinde Trabzonspor'un efsane isimlerinden merhum Kenan İskender'i de unutmadı. Şener, Bordo mavili kulübün tarihinde önemli isimler arasında yer alan İskender'in iş yeri olan İskender Mobilya'ya giderek oğulları Murat İskender ve Haluk İskender ile ortakları Mustafa Kayıkçı'ya taziye ziyaretinde bulundu.
 
4-056.jpg
 
Şener taziye ziyaretinde Kenan İskender adına açılan anı defterine duygularını yazarken duygusal anlar yaşadığı gözlemlendi.
 
Ziyaretin ardından Şener, Kenen İskender'in kabrini ziyaret etmek için Bostancı Aile Kabristanlığına gitti. Burada Kenan İskender'in mezarı başında bir süre oturan Şener daha sonra mezarıktan ayrıldı!
 
asmwxkk6sgghlylr7buu3zqeouisfryfm4inciivjysf.jpg
 
ancdr_-jevpukbvu1d2dxnwlnddfgnrmffjsvrrmobxf.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor