Sadri Şener'den Mustafa Hacıkerimoğlu'na destek "Tepeden gelme isimlerle olmaz"

Sadri Şener, Mustafa Hacıkerimoğlu'na destek verdi.

Sadri Şener'den Mustafa Hacıkerimoğlu'na destek "Tepeden gelme isimlerle olmaz"

Trabzonspor eski Kulüp Başkanı Sadri Şener Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri öncesinde Haber61’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Genel Yayın Yönetmenimiz Tuncay Lakot’un sorularını cevaplandıran Sadri Şener, önemli konulara dikkat çekti…

TEPEDEN GELME İSİMLERLE OLMAZ!

Şener, "Futbol Federasyonu seçimlerinde kulüplerin belirlediği isimler, yönetim kurullarında yer almalıdır. Tepeden gelme isimlerle bu işi yaparsanız, sıkıntıya düşersiniz! Federasyon Başkanı olacak kişinin, kulüplerden gelecek olan isimleri değerlendirip, buna göre kurulları oluşturması gerekmektedir. Burada uzlaşı olması şart" ifadelerini kullandı.

HACIKERİMOĞLU, YÖNETİMDE OLMALIDIR!

"Yedi tane delegesi bulunan Trabzonspor’un yönetim kuruluna isim vermek istemesi yasal hakkı olmasa da doğal hakkıdır" diyen Şener, sözlerini şöyle sürdürdü;  "Mustafa Hacıkerimoğlu çok değerli bir kardeşimiz. Türkiye Futbol Federasyonu’nun da Trabzonspor’un haklarını savunma konusunda iyi bir performans gösterdiğini düşünüyorum. Eğer Ali Koç’un demesiyle TFF yönetim kurulunda listeye alınmazsa, kendisine karşı çok büyük bir ayıp işlenmiş olur"

BENİMDE BAŞIMA GELDİ!

Trabzonspor Kulüp Başkanı olduğu dönemde benzeri bir olay kendisinin de yaşadığını dile getiren Şener, olayı şöyle anlattı;

"Mehmet Ali Aydınlar Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adayı idi. Kendisi benden yönetim kuruluna bir isim istedi. Bende bu işi en iyi şekilde kotaracağını düşündüğün Önder Karaduman’ı önerdim. Karaduman ile görüştüler anlaştılar. Sonrasında kulüplerin ve siyasetin baskısına dayanamayarak Önder Karaduman’ı yönetim kurulu listesinde çıkarmak zorunda kaldı. Bende bu yapılanlara tepki göstererek TFF yönetim kuruluna isim tavsiye etmeyeceğimi söyledim. Bir de baktım ki; Erdal Atalay, Aydınlar’ın listesine girmiş. İstifa etmesi gerektiği kendisine söyledim. Fakat Atalay, sözümü dinlemeyerek görevine devam etti"

BÜYÜKEKŞİ NEDEN ADAY OLDU?

TFF Başkan adayı Mehmet Büyükekşi’nin aday olmasına şaşırdığını ifade eden Şener, "Mehmet Büyükekşi hali vakti yerinde iyi bir iş insanı. Neden böyle bir tercihte bulundu, sebebini bilmiyorum. Bu işi hakkıyla yapacak mı yapamayacak mı, bunu da zaman gösterecek" şeklinde sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler