Sadri Şener'den Burak ve Onur açıklaması: "Gidecekleri takımda..."

Sadri Şener, Trabzonspor ve Burak Yılmaz konusunda açıklamalarda bulundu.

Sadri Şener'den Burak ve Onur açıklaması: "Gidecekleri takımda..."

Eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, TFF'nin yeni projesi ve Trabzonspor'un durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Sadri Şener'in açıklamaları;

"TFF'nin yeni projesi, kulüplere büyük bir nefes aldıracak. Denetimlerin olması çok önemli, zira başka bir çözüm yolu gözükmüyor. Şampiyon olan kulüpler, bu gelirleri ile sistemlerini iyileştirebilirler. Şampiyonluk için ciddi yatırımlar yapılıyor ve başarı gelmeyince kulüpler zor durumda kalıyor. Bu yüzden gelir ve giderlerin iyi hesaplanması gerekiyor. Ayrıca, kulüpler kendi oyuncularını kendileri yetiştirmeli."

"Bazen yöneticilere sahip çıkmak gerekiyor. Yöneticilik ağır bir sorumluluk ve ciddi insanlar bu görevi üstlenmeli. İşlerini zevk alarak ve keyifli bir şekilde yaptıklarında daha faydalı olacaklarını düşünüyorum. Trabzonspor şu an istediğimiz gibi ilerliyor. İnşallah bu performanslarını ikinci yarıda da sürdürürler ve yönetim de başarılı olmaya devam eder. Bu durum bize büyük keyif veriyor."

"Her şeyin şeffaf olması beklenemez. Yönetimlerin, pozitif anlamda bazı sırları olabilir. Trabzonspor yönetimi şu anda şeffaf bir şekilde yoluna devam ediyor, umarım bu devamlılık sürer."

"Ünal Karaman'ı uzun yıllardır tanırım ve severim. O, Trabzonspor'u hiçbir zaman TFF'ye şikayet etmez veya icraya vermez. Bu, onun için çok önemli bir özellik. Diğer bazı isimler bu tür durumlarla başa çıkamayabilir. Transfer yasağı konusunda bir duyumum yok. Umarım böyle bir şey olmaz. Eğer transfer yasağı gelirse de Trabzonspor'un altyapısından yetişen oyuncular eksiklikleri giderebilir."

"Burak Yılmaz'a gelince, daha önce 'Giden oyuncu geri alınmaz' demiştim. 30 yaşını geçmiş ve ünlü olan futbolcular bazen problemler yaratabilir. Bu oyuncuların gidecekleri takımlara ciddi katkı sağlayacaklarını düşünmüyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor