Sadri Şener Trabzonspor gündemini yorumladı: Gelenek bozuldu sonuç ortada

Trabzonspor son şampiyonluğuna imza atan başkan Sadri Şener bordo mavili takımı yorumladı.

Sadri Şener Trabzonspor gündemini yorumladı: Gelenek bozuldu sonuç ortada

Haber61 Spor Servisi / Tuncay Lakot

Trabzonspor eski başkanlarından Sadri Şener, bordo mavili takımda yönetimin almış olduğu Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak kararını Haber61'e değerlendirdi.

KARAR DOĞRU

Şener, Burak Yılmaz konusunda düşüncesinin net olduğunu belirterek “ Burak hakkındaki düşüncemi 10 yıl önce zaten söylemiştim. . Onur’un yaptığı da yanlış. Bana göre dik durmak lazım. Takım olma özelliği açısından verilen karar doğru. Trabzonspor’da yetenekli bir sürü futbolcu var. Morallerini bozmadan yollarına devam etmeleri lazım. “ dedi.

GELENEK BOZULDU SONUÇ ORTADA

Kendisinden sonra gelen yönetimlerin takım geleneğini bozduğunu söyleyen Şener “ Bizde öyle yönetimler oldu ki… Bizde giden oyuncu geri alınmaz mesela, takımın özelliğidir. O gelenek bozuldu sonuçları da ortada “ ifadeleri kullandı.

İKİ FUTBOLCUYLA MI MAÇ KAZANACAKSIN

Onur ve Burak hakkında verilen kararın Fenerbahçe maçı öncesine denk gelmesinin önemi olmadığını belirten Şener “ Yaşananlar hoş değil ama gerekiyorsa yapacaksın. Kulüp yönetmek ciddi bir iştir. Bugün Fenerbahçe maçı var yarın Beşiktaş maçı var diyeceksin, ne maçı olursa olsun. İki futbolcuyla mı maçı kazanacaksın. Başka türlü kazan daha popüler olursun.” Dedi.

KARAMAN VE AĞAOĞLU’NA DESTEK

Tekndik direktör Ünal Karaman ve Ahmet Ağaoğlu’nun aldığı eleştirileri de yorumlayan Şener “Ünal’a sahip çıkmak lazım. 5-0 çok kötü bir yenilgi. Hoca hakkında acele karar vermemek lazım. Ahmet Ağaoğlu ise ciddi ve efendi birisi , mücadele ediyor. Kolay kolay herkes bu mücadelenin altına girmez. Ona da destek olmak gerekir.” Şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler